Verkooptraining op maat

De ene verkooptraining is de andere niet. Elk bedrijf, en elke verkoper zijn anders. Vandaar dat een doeltreffende verkooptraining moet aangepast worden aan de omstandigheden en de persoon. Daarom heeft Salesatelier een aantal topics uitgewerkt die inspelen op de noden van ieder bedrijf (u vindt er al enkele in het menu onder 'Aanbod'), maar dit zijn geen standaard verkooptrainingen. Voor elk bedrijf wordt die sales training aangepast aan de concrete leefwereld van uw verkopers of sales managers.

Verkooptraining op maatWe weten allemaal dat het geven van 'een verkooptraining' of het volgen van een verkoopseminarie op zich geen garantie biedt op resultaten. Peptalk werkt niet. Alleen als die verkooptraining ook daadwerkelijk ervaren wordt als het bieden van concrete oplossingen voor reëel ervaren problemen, gaat uw verkoper de oren spitsen, en er ook mee aan de slag gaan.

Vandaar dat aan elke verkooptraining bij Salesatelier een gedegen intake gesprek vooraf gaat. Wie zijn uw verkopers? Wat zijn hun sterke punten? Wat hun zwakke? Waar klagen zij over? Wat zijn hun wensen? Hoe zit uw markt in elkaar? Hebt u te maken met goed opgeleide aankopers?...

Allemaal vragen waarmee we aan de slag gaan om een verkooptraining voor u op maat samen te stellen.

Verkooptraining voor uw bedrijf op maat

Uit onze besprekingen stellen we het beste pakket voor de training samen, en we passen de inhoud ervan aan zodat het precies aansluit bij uw doelstellingen. En hun concrete noden.

Ook op het gebied van de praktische organisatie is elke training op maat voor u. Wenst u die verkooptraining als onderdeel van uw verkoopvergadering te laten doorgaan? Dat kan. Wenst u een residentiële training op locatie? Ook dat kan. Van enkele uren tot enkele dagen? Aan u de keuze.

We organiseren alles voor u, inclusief trainer, syllabus, rollenspel en casestudies, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Uw buitendiens en/of uw binnendienst worden klaargestoomd voor sterke verkoopprestaties.

En de prijs, vraagt u? Wel, die is uiteraard ook op maat, in functie van uw wensen. Maar één ding is zeker: zo'n in-company verkooptraining kost slechts een fractie van een verkoopseminarie, maar haalt wel het onderste uit de kan om uw verkopers, in uw markt, klaar te stomen voor succes. U wint dus op elk vlak.

Verkooptraining in the field

De natuurlijke biotoop van uw verkopers is uiteraard 'op de baan zijn'. Daarom bieden wij ook een begeleidingstraject op de baan aan. We vergezellen uw verkopers bij hun dagelijkse bezoeken, gaan mee bij de klant, en bespreken na elk bezoek wat ze goed en minder goed gedaan hebben, en vooral hoe het nog beter kan. Of we zitten naast de binnendienst, en na elk gesprek doen we hetzelfde met hen.

Zo'n begeleidingstraject kan als opvolging van de verkooptraining zelf gezien worden, waarbij we nagaan wat de verkopers allemaal meegenomen hebben en in de praktijk brengen, of het kan een zelfstandig traject zijn. In ieder geval leren en trainen we uw verkoopploeg perfect 'à la tête du client', en halen we het beste uit iedere verkoper naar boven.

Wij kunnen u met elk aspect van verkoop bijstaan. Van het opmaken van verkoopprognoses en/of verkoopplan, over het zoeken naar het ideale softwareprogramma om uw verkopers te ondersteunen, tot en met een volledige verkooptraining. U kunt rekenen op Salesatelier als uw vertrouwenspersoon gedurende het hele traject.

Vragen? Contacteer ons, en dan kunnen we die samen oplossen.

0
Nog geen stemmen