Verkoopadvies, fieldcoaching en verkooptraining op maat

  • We helpen uw verkooporganisatie efficiënt werken, de juiste keuze's maken en uw verkopers intelligent opereren op hun markt.
  • Opleidingskost maar een fractie van een open opleiding
  • Doeltreffendheid een veelvoud van een seminarie

Eindelijk, dé toolbox, de gereedschapskist, voor verkopers en sales managers: We ontwikkelden voor u een hele reeks direct toepasbare verkoopoplossingen op maat: u kiest uit ons “maatpakket” of we zetten ons samen en we ontwerpen een volledig eigen begeleidingstraject:

1. Maatpakket:

U kiest de trainingmodules die voor uw verkoopploeg relevant zijn, u kiest de duur en het tijdstip, u kiest de locatie en wij werken het programma voor u uit, zonder verdere kopzorgen voor u , inclusief trainer, syllabus, rollenspelen en casestudies, gereed om uw binnen- en buitendienstmedewerkers klaar te stomen voor sterke verkoopprestaties. De trainingmodules gaan van enkele uren, bijvoorbeeld als onderdeel van een verkoopvergadering kan dit heel efficiënt en motiverend werken, tot enkele dagen al dan niet residentieel. Kortom, we maken samen het trainingmenu op à la carte. En u betaalt per deelnemer slechts een fractie van een open seminarie: u wint dus twee keer.

2. Eigen begeleidingstraject:

U hebt een specifieke vraag, u zoekt een oplossing voor een verkoopprobleem, whatever: we zetten ons aan tafel, we gaan samen de baan op, we werken een trainingprogramma uit, we coachen in-the-field. Kortom: step-by-step zorgen we er samen voor dat je een sterk presterende verkooporganisatie achter u hebt. Met jouw kennis van de markt en onze expertise en renderende tools maken we een winning team van je binnen- en buitendienst.
Van opmaak van je verkoopprognoses en verkoopplan, het zoeken naar een gepast softwareprogramma voor jouw verkopers tot en met een volledige verkooptraining. U kunt rekenen op mij als uw vertrouwenspersoon gedurende het hele traject. 

Interesse? Vul gerust ons contactformulier in, dan nemen wij graag contact met u op.

Contacteer Geert Delobelle

 

0
Nog geen stemmen