Beter leiding geven dankzij inzicht in mezelf en anderen

We gaan op zoek naar inzicht in het menselijk werkgedrag: wat drijft mij en de ander in het werkgedrag? Hoe kan ik dankzij waarneembaar gedrag, beter inschatten wat mijn medewerker, klant, zakenpartner drijft of angst inboezemt? Hoe beter inzien hoe ikzelf overkom bij anderen en wat ik kan doen om te zorgen dat het beter klikt met mijn "mede-werker".

U zult beter inzicht krijgen in:

  • Hoe het persoonlijke profiel van anderen leren herkennen?
  • Hoe u in een persoonlijk gesprek door observatie van lichaamstaal, stem en andere relevante informatie de drives en angsten van iemand leert inschatten. Van daaruit leert u zelf op de gepaste manier reageren en de persoon motiveren.
  • Hoe u dankzij dit inzicht anderen beter coacht, leidt, overtuigt; kortom beter people manager wordt.
  • Hoe anderen u zien als leidinggevende?
  • Wat u vooral niet moet doen en wel kunt doen naargelang het type persoon om zo blijvend te motiveren en op handen gedragen te worden als leidinggevende?

Mekaar begrijpen, het begin van alle wijsheid!

De methodiek die we gebruiken ontlenen we van het wereldwijd (60 landen) actieve Thomas International die de zogenaamde “disc-theorie” van Psycholoog William Marston op een accurate en gebruiksvriendelijke manier beschikbaar stelt aan managers om betere inschatting te doen van iemands werkgedrag. http://www.thomasinternational.net

Dankzij deze kennis zult u beter beslissingen nemen over mensen en ze productiever en gemotiveerder leren inzetten. Een heel krachtige methode met gegarandeerd direct resultaat. En niet enkel toepasbaar naar uw medewerkers, maar evengoed naar klanten, leveranciers,…

U zult trouwens beter inzicht verwerven in uzelf als leidinggevende: “hoe anderen u zien?”.

Doelgroep :

Dit aanbod richt zich specifiek tot zaakvoerders met personeel en leidinggevenden.
 
Heeft u plannen om deze methodiek binnen uw organisatie toe te passen? Wenst u vrijblijvend kennis te maken met de tools? Stuur ons een mailtje, we geven u een gratis management audit! Vul gerust ons contactformulier in, dan nemen wij graag contact met u op.

Contacteer Geert Delobelle

0
Nog geen stemmen